30.1.12

Our HouseI dette huset skal jeg bo neste skoleår. Jeg gleder meg noe helt sinnsykt. Det blir meg og to andre jenter og vi skal bo i første etasje på hjørnet, altså: vi får det store fine vinduet! Det ligger også helt perfekt til, Starbucks rett ned i gata, togstasjonen fem minutt unna, forelesningene fem minutt unna og ellers nært alt annet med unntak av biblioteket (10-15min unna).

4 kommentarer:

 1. Javel? Får gratulere da! Litt overraskende får'n si. Ser litt ut som om det har vært butikk der eller pub eller et lite Inn. Starbuckskaffe er visst ikke helt barista-godkjent forresten. Er en lang kaffeartikkel om Oslos beste og verdenskjente kaffebarer i DNs D2 magasin. Men jeg drikker jo ikke denslags heller. For mye garvesyre.
  Tilbake til huset, er det stue på hjørnet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er stue/kjøkken på hjørnet, de som bor der nå har masse plastposer i vinduet av en eller annen grunn. Soverommene er bakom, det er vel et til hvert av vinduene på siden der, pluss to til, men et av de var for lite til å leie ut som soverom. Så vi har et helt ekstra rom vi kan bruke til hva som helst! Lurer på å lage spisestue eller noe.

   Slett
 2. Fullt innsyn jo! :P Sitter og ser en sak fra NRKprogrammet FBI nå, og tenkte på deg. Strawberrynet driver med juks og bedrag: http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7974535

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har jo akkurat bestilt noe derfra! Men jeg har alltid fått ting med engelsk tekst på før, og det jeg kjøpte nå var bare noen få kroner billigere enn her, så jeg får håpe at det går bra.

   Slett