6.12.11

Unnskylding for å ta ti minutter pause fra studiene

En liten oppdatering fra livet mitt. Jeg er superstressa for tiden, nå har jeg tre essays å skrive før fredag. Aldri vært så flink student før i mitt liv. Kanskje ikke akkurat flink, når jeg greier å ende opp med å måtte skrive seks essays på ti dager og i løpet av de ti dagene har jeg også hatt seks seminarer hvor jeg måtte presentere i to av dem. Egentlig burde jeg lese like mye til seminarene som til essayene, men denne uka har det resultert i at jeg har møtt opp til noen av dem helt uforberedt. Heldigvis har jeg lurt meg unna spørsmål jeg ikke egentlig kunne svare på.
Nå noen bilder fra de siste dagene:

Se fine anden! Det mange av dem her og de er helt tamme og veldig søte.

Au! Her har ikke snødd enda, men is er det nok av. I dag greide jeg å skli sikkelig. Det var et av de fallene som virker som om de varer veldig lenge. Jeg hadde tid til å først tenke at jeg kom til å finne balansen igjen for å så innse at dette ikke kom til å gå bra og SÅ datt jeg. Hele kroppen min var i lufta på et tidspunkt og selv om jeg hadde på meg den tjukkeste jakken min (som greide seg helt fint) fikk jeg et skrubbsår. Har ikke hatt det siden jeg var liten tror jeg, hadde glemt hvor vonde de er.

Fordi jeg syntes synd på meg selv og fordi jeg ikke har lyst til å skrive tre essays på tre dager.

Min fine julepynt! Jeg har kommet i skikkelig julestemning nå, hører på julemusikk døgnet rundt og håper å se et snødekt landskap hver gang jeg våkner. Alt er bedre en et tynt, tynt lag med is. Dumme is!

7 kommentarer:

 1. Auau, ikkje gøy! Ekje spesielt mykje snø her heller, det har sikkert smelta til du kommer hjem :P Har nesten ikkje julestemning i år e, det e skikkelig bummer.. Men gleda no me til julafta fordi :)

  SvarSlett
 2. Ja, og forresten, det va no himla mange oppgave! Dei kan no ikkje være altfor store??

  SvarSlett
 3. Det var maks 2000 ord på hver, men for å si det sånn så ble de bare kortere og kortere, det siste var ikke 900 ord en gang. Men jeg greide å skrive og lese til det på en halv dag, så jeg kan hvis jeg vil. I går kveld la jeg meg klokka ni fordi jeg var så lei og utslitt og måtte ty til 'Du skal få en dag i mårra' for å holde motet oppe. Jeg sto opp halv seks i morges for å bli ferdig og heldigivs våknet jeg gankse forbannet på hele essay-styret. Så jeg satte på Kvelertak og Honningbarna og kjempet meg gjennom det. Ikke så veldig bra resultat, men jeg tror det skal holde til å stå akkurat. Uheldigvis når jeg var ferdig var jeg så lykkelig og hyper på kaffe at jeg greide å slå lilletåa i dørkarmen så hardt at jeg knakk neglen og den hovnet opp skikkelig. For en uke!
  Anyway, så du at Bon Iver kommer til øya?

  SvarSlett
 4. Hehe, heldigvis e det snart over :)

  Så det ja! Og Stone Roses og Bjørk og Azealia Banks.. wohoo!

  SvarSlett
 5. Mariann har tydeligvis ikke vært her inne på ei stund for her er det en god del snø!
  Håper du ikke har bonka beinet i albuen. Kjennes det jevnt ut eller ruglete?

  ellers..
  NEI TIL KAFFE!

  Seeyou

  SvarSlett
 6. Det kjennes ganske jevnt ut, men det er fortsatt for vondt til å kjenne skikkelig etter. Tror det skal gå bra med den, men jeg er litt bekymret for foten min. Det gjør fortsatt vondt, men det hadde sikkert gjort mye mer vondt om det var noe gale, får jeg håpe.

  SvarSlett
 7. sv*: nei så koselig å høre! hmm, i fossgate har de to herlige vintagebutikker! i samme gate er det en butikk som heter noe med the dog bone som er morosaaam. om du liker goood indisk mat til en billig penge er det en ved bingohallen!
  ha fine dager i york fine!

  SvarSlett