20.3.12

Solskinnstur

Etter at jeg ble ferdig med essayene fikk jeg plutselig veldig mye fritid, så mye at jeg begynte å kjede meg ganske fort. På lørdag dro jeg på en tur til Newcastle for å få tiden til å gå. På søndag var det sol og fint vær så jeg bestemte meg for å utforske noen nytt. Det renner jo en elv gjennom byen, så jeg tenkte jeg skulle følge den et stykke og det viste seg å være en veldig fin tursti. Under er noen bilder fra turen. I dag har det vært sol og veldig varmt igjen, det blir trist å forlate det for regn hjemme i Ålesund. Men, jeg får jo se kjente og kjære, så da er det ikke så ille likevel. Nå har det akkurat blitt mørkt ute, fuglene synger natten inn og jeg har pakket ferdig kofferten klar til å dra i morgen, ikke så altfor tidlig for en gangs skyld.






19.3.12

London omtrent



Et bilde fra da jeg var på toget til/fra London, husker ikke akkurat hvort nært byen det var. Selv om jeg ikke liker de fleste industribygg, er det noen som har noe estetisk over seg, slik som dette.

17.3.12

Prebends Cottage



På veien ned til Prebends Bridge ligger det et lite hus som ser veldig koslig ut og som jeg går forbi nesten hver dag. For noen uker siden var jeg på vei ned til byen og når jeg skulle til å gå forbi huset så begynte det plutselig å lukte sterkt av brent platstik. Det hadde tydeligvis vært en brann i det lille, søte huset. Merkelig nok er bare ene døren brannskadet.

16.3.12

Celebrate good times


Jeg er endelig ferdig/fri!
(For nå) Dere lurer kanskje på hvorfor jeg lager dette inlegget klokken halv to på natten i steden for å legge meg? Grunnen er at jeg er så gira på koffein og sukker at jeg ikke hadde fått sovnet med det samme uansett. I morgen skal jeg starte en godteristreik på ubestemt tid. (Litt usikker på hvor lenge den vil vare med tanke på at jeg fortsatt har tre ruter av freia melkesjokolade med daimbiter liggende). Tenk at jeg ikke trenger å bekymre meg for ordtelling helt til høsten igjen! Kan helt ærlig si at jeg ønsker velkommen eksamentiden nå, så mye mindre stress. (Får jeg håpe)
Forklaring på video (bortsett fra at jeg føler for å celebrate good times!): Jeg har i det siste brukt naturlyd-videoer fra youtube til å hjelpe på studiekonsentrasjonen, av typen '1 hour raintrops on tin roof' eller '2 hours lapping waves'. Mens jeg satt og hørte på bølgelyder i kveld begynte jeg av en eller annen grunn å nynne på celebrate good times, come on! Til vanlig synes jeg den er litt irriterende, men i kveld var kvelden for å sette den på repeat.