23.2.12

SkyerI dag har vært en veldig fin dag, værmessig. Det har blåst noe helt utrolig, men likevel var det varmt nok til at jeg kunne gå uten jakke. Herlig! Selv om jeg har et essay å skrive til imorgen, som jeg enda ikke har blitt ferdig med å lese til, måtte jeg ta en liten pause for å se på de fine skyene. Jeg tror jeg setter enda mer pris på de små gledene i livet når jeg er stressa, som skyer og en varm dag og brunost.

22.2.12

Library Dinner Party


Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra Library Dinner Party. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men jeg er altså med i Library Committee, som vil si at jeg én time i uken er bibliotekar på college-biblioteket. På selskapet i kveld fikk jeg denne kose-rotten som takk for innsatsen, veldig søt. (Må beklage det uskarpe bildet, det var ikke så godt belyst der.) 

20.2.12Nok en gang ligger jeg etter med essay-skriving, men det er ikke like gale som forrige semester heldigvis. Jeg har vært ganske tafatt i det siste. Det føles ut som om alt jeg gjør er å lese, men uten å komme meg noen vei. Også går jeg konstant og bekymrer meg over alt jeg ikke har lest og føler meg skuffet over meg selv når jeg ikke får gjort det jeg planla. Men i går bestemte jeg meg for at jeg skulle slutte å tenke på alt som ikke er gjort og heller bare gjøre det jeg kan. Så i dag føler jeg meg endelig optimistisk. Det er bare fire uker igjen av semesteret, jeg har seks essay å skrive og litt over ti seminarer å forberede meg til, men det skal gå bra.

19.2.12

FastelavenI de siste minuttene før solen går ned skinner den alltid så fint på trærne, det er som om grenene blir forvandlet til gull.
Fant ut at det var fastelaven i dag og heldigvis var det berlinerboller til dessert. Langt fra like godt som skikkelige fastelavensboller, men det får duge.

18.2.12

BiblisenBiblioteket, min beste venn.

I dag har værgudene ikke kunnet bestemme seg. Det har for det meste vært sol og blå himmel, men så plutselig snur det og det begynner å snø i femten minutter og så er et like fint igjen. Hva skjer? Rare greier.

17.2.12

HalvmåneFor to-tre netter siden måtte jeg opp i to-tiden for å gå på toalettet. Alltid like irriterende, spesielt siden lyset i gangen er på full styrke hele natten. Når jeg kom tilbake til rommet mitt fikk jeg øye på denne halvmånen og bare måtte ta et bilde. Den var selvsagt mye finere enn det bildet viser, og mye mer mystisk. Også usedvanlig stor og veldig lav på himmelen.

Ellers har jeg bestemt meg for å ta en uke ferie i Paris i slutten av påskeferien min. Gleder meg noe utrolig, jeg har hørt på Edith Piaf i hele dag. Jeg skal forhåpentligvis bo bare 20 meter fra der jeg bodde i fjor. Det beste hadde vært å bo i den samme leiligheten, men den var så klart opptatt. Jeg tror ikke det kommer til å gjøre så mye, jeg kommer vel for det meste til å vandre rundt i Montmartre eller ned til Jardin de Luxembourg eller langs Rue de Rivoli. Å, som jeg gleder meg!

15.2.12

Summertime, soak up the sunshine with youFuglene synger, solen titter frem og jeg skulle gitt mye for å ikke sitte inne å lese akkurat nå.

14.2.12

Litt forskjelligPrebends Bridge uten stillas! Sikkert en mye større nyhet for meg som faktisk bor her og ser den nesten hver dag. Forhåpentligvis har jeg vært så entusiastisk om det hele at dere deler min glede.

I dag fikk jeg pakke hjemmefra og jeg er lykkelig! Brunost og kransekakestenger og sjokolade og ringo-katalog, hva mer kan man ønske seg? Tusen takk!

Jeg må si at det er noe utrolig frigjørende med å gå midt i veien. På veien hjem i kveld var det et parti som var avstengt fordi de driver og legger ny asfalt, så jeg tenkte 'hvorfor ikke gå midt i veien?'. Jeg tror det er regel-bryteren i meg som kommer ut, skal prøve å ikke gjøre det til en vane.

13.2.12

Vår i luftenI dag luktet det vår ute, i tillegg var det ganske mildt og solen har tittet frem av og til. Det har også begynt å komme opp litt blomstrer. Jeg har sett snøklokker, krokus og klynger med påskelilje-blader. Eller har jeg også sett en fasan i dag, tror jeg. Det kom en fugl flygende inn til landing utenfor vinduet mitt og det lignet veldig på en fasan. Jeg tror kanskje det er første gang jeg har sett en fasan, i det minste en som ikke har vært i fangenskap. De har endelig blitt ferdig med å ta ned stillaset rundt Prebends Bridge (yay!), så da er det bare å vente i spenning til morgendagens bilde.

12.2.12

Gratulerer med morsdagen!I dag har jeg vært på rommet mitt hele dagen, og skal være det resten av kvelden, så istedenfor et bilde får dere min favoritt mamma-sang akkurat nå.

11.2.12

10.2.12

ParisI dag har jeg av en eller annen grunn savnet Paris noe innmari. Jeg tror jeg må få til en tur om ikke så alt for lenge.

9.2.12

Grå dagI dag har vært en ganske deprimerende dag. Det har regnet siden jeg stod opp, jeg har blitt syk, jeg måtte ut med 13£ for solhatt, jeg ble klissvåt når jeg gikk hjem fra byen og en av bøkene jeg trenger til et essay ble kalt tilbake så nå har jeg akkurat vært og levert den, i regnet. Bortsett fra en forelesning og noen måltider har jeg ikke forlatt senga i dag. Jeg burde ha brukt de siste timene med boka til å skrive mange notater, men jeg hadde rett og slett ikke energi. Heldigvis er den på tre-dagers lån, så det skal ikke være så vanskelig å få tak i den igjen. Jeg satser på at jeg blir frisk til i morgen og forhåpentligvis regner det ikke heller.

7.2.12

Fullmåne

Den lille innsjøen på college-området.

Tatoveringen min klør. Altså, den KLØR, klør. Det er som om jeg har et ekstra-ekstra-stort myggstikk, som jeg vet at jeg ikke kan klø fordi da begynner det å væske og gugg. Myggstikket, ikke tatoveringen. Tatoveringen skal man ikke klø fordi da pirker man av skorpa og det skal man ikke, uansett hvor fristende det er å pirke av skorper. Det hele er ekstra irriterende fordi jeg prøver å lese, men det er veldig vanskelig å holde konsentrasjonen når det klør så innmari mye. Ok, ferdig å klage nå.

Det er fullmåne i kveld/natt, se ut! Den er veldig fin her jeg sitter og skriver.

5.2.12

TatoveringTada! Fortsatt litt rød, den skal bli grått tilslutt. Uglen er fra denne greske mynten fra 300-tallet og er et symbol på gudinnen Athene. Notene fordi jeg elsker musikk, rett og slett.

4.2.12

Snø


I dag har det snødd, endelig! Hvis man kan kalle det snø, det laver ikke ned akkurat, det er mer som om det regner hvitt. Det har vært iskaldt i flere dager nå, så det var på tide det begynte å snø. Jeg må si at det hadde vært mye kosligere om det hadde snødd før jul og ikke etter, men sånn er livet. Hittil har det lagt seg et syltynt lag på bakken og det ser ikke ut som om det skal komme noe mer, men vi måtte likevel ha tidlig middag slik at de ansatte skulle komme seg hjem. Forhåpentligvis blir det varmere snart, jeg er lei av å være kald.


2.2.12

Newcastle igjenI dag var jeg i Newcastle igjen, fordi....... jeg har fått meg ny tatovering! To faktisk. Bilde kommer når de ikke er så røde og blodige. Er ikke det tårnet utrolig kult forresten, mitt favoritt-tårn i Newcastle. Det ser ut som om det hører til i Ringenes Herre eller noe.

1.2.12

Jeg vil ha en liten hundEller tre enorme kosebamsehunder!

BroGateshead Millenium Bridge fint opplyst på kvelden. I morgen skal jeg faktisk til Newcastle. Det skal bli gøy å komme seg vekk fra Durham en liten stund, av og til blir det litt for normalt her.