6.12.11

Unnskylding for å ta ti minutter pause fra studiene

En liten oppdatering fra livet mitt. Jeg er superstressa for tiden, nå har jeg tre essays å skrive før fredag. Aldri vært så flink student før i mitt liv. Kanskje ikke akkurat flink, når jeg greier å ende opp med å måtte skrive seks essays på ti dager og i løpet av de ti dagene har jeg også hatt seks seminarer hvor jeg måtte presentere i to av dem. Egentlig burde jeg lese like mye til seminarene som til essayene, men denne uka har det resultert i at jeg har møtt opp til noen av dem helt uforberedt. Heldigvis har jeg lurt meg unna spørsmål jeg ikke egentlig kunne svare på.
Nå noen bilder fra de siste dagene:

Se fine anden! Det mange av dem her og de er helt tamme og veldig søte.

Au! Her har ikke snødd enda, men is er det nok av. I dag greide jeg å skli sikkelig. Det var et av de fallene som virker som om de varer veldig lenge. Jeg hadde tid til å først tenke at jeg kom til å finne balansen igjen for å så innse at dette ikke kom til å gå bra og SÅ datt jeg. Hele kroppen min var i lufta på et tidspunkt og selv om jeg hadde på meg den tjukkeste jakken min (som greide seg helt fint) fikk jeg et skrubbsår. Har ikke hatt det siden jeg var liten tror jeg, hadde glemt hvor vonde de er.

Fordi jeg syntes synd på meg selv og fordi jeg ikke har lyst til å skrive tre essays på tre dager.

Min fine julepynt! Jeg har kommet i skikkelig julestemning nå, hører på julemusikk døgnet rundt og håper å se et snødekt landskap hver gang jeg våkner. Alt er bedre en et tynt, tynt lag med is. Dumme is!