19.11.11

Høst

I dag har det vært helt utrolig fint vær, passe kaldt, strålende sol, litt disig. Med andre ord slik jeg skulle ønske høsten kunne være hjemme. Selv om jeg burde brukt hele dagen på å lese og skrive essays, kunne jeg ikke la vær å ta meg en liten tur ut. På en av veiene jeg bruker ned til byen går jeg alltid forbi flere små avstikkere som ser ut som om de leder til magiske plasser. Så i dag var jeg litt eventyrlysten og bestemte meg for å utforske og det viste seg å være ganske magiske plasser. Jeg fikk se katedralen fra nye vinkler og måtte selvsagt ta uendelig med bilder av den, kommer aldri til å bli lei. På et tidspunkt greide jeg å rote meg inn på privat eiendom, men kom meg heldigvis ut uten å bli oppdaget. Jeg greide også å vandre inn i en gammel og fin kirkegård. Den så i det minste veldig gammel ut, men noen av gravene var fra 80-tallet og en var helt ny. Alt i alt en veldig fin tur, nå må jeg tilbake til de unedelig mengdene med lesestoff.
3 kommentarer:

  1. Men vi har jo strålende vær vi og! :P

    SvarSlett
  2. Fine bilder. Vi har grønt gress mange steder ennå her også. Håper på en varm vinter og lite snø og billig strøm. Bra du har litt fritid også. Jeg husker hvor flott det var første gang jeg tok en tur ut av Melbourne og fikk se det flotte landskapet rundt om i Victoria. Men den kjente geomorfologen Twidale mente det engelske landskapet er enda penere. Han lengtet vel hjem fra Adelaide. Vi må få oss noen turer rundt i England i tillegg til å besøke Durham. Hadetbra!

    SvarSlett
  3. Bra vi har bra vær hjemme, her har vært tjukk tåke de siste dagene så jeg skal vel ikke snakke. Men, her er mye mer løv enn hjemme, tror det er det som gjør det så mye mer høst-aktig. Jeg vasser i løv flere plasser og en gang gikk nedover en gate når det regnet løv, ganske vakkert syn.

    SvarSlett